تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
حال بدم

حال بدم

تنبلي تخمدان شايع ترين اختلال غدد درون ريز در زنان جوان است

تنبلي تخمدان شايع ترين اختلال غدد درون ريز در زنان جوان است

سندرم تخمدان پلي کيستيک که معمولا به عنوان کيست تخمدان شناخته مي شود، يکي از شايع ترين اختلالات هورموني در زنان در سنين باروري است. سندرم تخمدان پلي کيستيک معمولاً با علائمي مانند بي نظمي قاعدگي، افزايش سطح آندروژن، مشکلاتي مانند آکنه و رشد مو در نواحي خاصي از صورت و بدن، کيست هاي کوچک روي تخمدان ها و ناباروري خود را نشان مي دهد. اما اين سندرم بيشتر از يک اختلال هورمون جنسي وجود دارد. اختلال متابوليک.

دکتر. حسين صمدانيفورد، فوق تخصص غدد و متابوليک و عضو گروه تخصصي ناباروري مرکز ابن سينا درباره عوارض متابوليکي اين سندرم گفت: سندرم تخمدان پلي کيستيک شايع ترين اختلال غدد درون ريز و هورموني در زنان جوان است که به غير از باروري ، سيستم متابوليک بدن را نيز تحت تأثير قرار مي دهد.» زيرا اغلب با چاقي و مقاومت به انسولين همراه است.

دکتر. صمداني فرد درباره مقاومت به انسولين توضيح داد: انسولين هورموني است که باعث مي شود سلول هاي خون از قند (گلوکز) براي تامين انرژي استفاده کنند و گاهي به دلايل خاصي از جمله سندرم تخمدان پلي کيستيک، سلول هاي عضلاني، چربي و کبد قادر به پاسخگويي مناسب به آن نيستند. انسولين يعني نمي توانند گلوکز خون را جذب کنند يا نمي توانند ذخيره شوند بنابراين پانکراس براي غلبه بر افزايش سطح گلوکز خون مجبور به توليد انسولين بيشتري مي شود که به اين وضعيت مقاومت به انسولين مي گويند و تداوم آن مي تواند منجر به افزايش آن شود. سطح گلوکز خون (هيپرگليسمي) و در طول زمان به پيش ديابت و ديابت نوع 2 مي رسد.

عضو تيم تخصصي مرکز درمان ناباروري ابن سينا توضيح داد: خطر مشکلات متابوليک مانند پيش ديابت و ديابت در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلي کيستيک که چاق هستند بسيار بيشتر است.

اين مشکلات در جواني و بعد در زندگي ظاهر مي شود. بنابراين، زنان مبتلا به اين سندرم بايد سطح قند خون خود را کنترل کنند و ما درخواست قند خون ناشتا و سه ماهه آزمايش قند خون C1 A را براي مراجعان داريم.

وي با اشاره به سندرم متابوليک به عنوان يکي ديگر از عوارض احتمالي سندرم تخمدان پلي کيستيک، گفت: سندرم متابوليک اختلالي است با عوارضي مانند دور شکم بزرگ، افزايش تري گليسيريد خون، سطح HDL پايين، فشار خون بالا و افزايش قند خون که طيف وسيعي از ديابت را شامل مي شود. ." همراه.

وي ادامه داد: سندرم متابوليک يکي از مشکلاتي است که زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلي کيستيک به ويژه افرادي که داراي اضافه وزن هستند، در حال حاضر و آينده با آن مواجه خواهند شد.

از نظر مديريت اين عوارض، دکتر. صمداني فرد گفت: معمولا براي بيماران سندرم تخمدان پلي کيستيک متفورمين تجويز مي کنيم که دارويي بي خطر و بدون عارضه است که به پيشگيري از ديابت و بهبود متابوليسم در اين بيماران کمک مي کند.

علاوه بر اين، اين دارو مي تواند به بهبود اختلالات هورموني کمک کند. اما مهمتر از درمان دارويي، تغيير سبک زندگي است. اگر زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلي کيستيک سبک زندگي سالمي را اتخاذ کنند، يعني رژيم غذايي کم کالري، کاهش وزن و ورزش منظم داشته باشند، از بسياري از اين عوارض مي توان پيشگيري کرد.

يکي از اعضاي تيم تخصصي مرکز درمان ناباروري ابن سينا در پايان گفت: همانطور که قبلاً گفته شد، تغيير سبک زندگي موثرتر از هر روش درماني ديگري براي سندرم تخمدان پلي کيستيک است. کاهش وزن، حتي چند پوند، براي زنان داراي اضافه وزن يا چاق بسيار مفيد است.

رژيم غذايي سالم يعني کاهش مصرف کربوهيدرات هاي ساده، چربي هاي اشباع شده، غذاها و نوشيدني هاي حاوي قند مصنوعي و افزايش مصرف ميوه ها و سبزيجات تازه نيز مي تواند بسيار مفيد باشد.

علاوه بر اين، زنان جوان بايد ورزش منظم را به برنامه روزانه خود اضافه کنند. ما حداقل سي دقيقه ورزش هوازي، پنج روز در هفته، يا سي دقيقه ورزش غير هوازي يا استقامتي، مانند دمبل سبک، سه روز در هفته را توصيه مي کنيم. اين تغييرات مي تواند به بهبود مشکلات متابوليک اين بيماري و بهبود اختلالات هورموني و باروري در اين زنان کمک کند. "

منبع :  شرکت فناوري بن ياخته   https://bonbiotech.ir/

 

https://www.bitsdujour.com/profiles/ojlrHu

https://letterboxd.com/TamikaHayes2/

https://www.mapleprimes.com/users/TamikaHayes2

https://www.intensedebate.com/people/TamikaHayes21

 

 

https://setiathome.berkeley.edu/show_user.php?userid=11314663

https://independent.academia.edu/JennyTucker48

http://edu.fudanedu.uk/user/tamikahayes2/

http://fudanedu.uk/user/tamikahayes2/

http://jobs.ict-edu.uk/user/tamikahayes2/

http://ict-edu.uk/user/tamikahayes2/

https://my.carthage.edu/ICS/Academics/EXS/EXS_3070__UG16/RC_2017_UNDG-EXS_3070__UG16_-01/Announcements.jnz?portlet=Announcements&screen=View+Post&screenType=next&&Id=83ce44f0-6636-42ef-8426-baa8ecf00c0b

https://ezproxy.cityu.edu.hk/login?url=https://bonbiotech.ir/

http://entrance-exam.net/forum/members/tamikahayes2.html

http://history.lib.ntnu.edu.tw/wiki/index.php/%E4%BD%BF%E7%94%A8%E8%80%85:TamikaHayes2

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : تنبلی,تخمدان,شایع,ترین,اختلال,غدد,درون,ریز,در,زنان,جوان,است,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 4 اسفند 1401ساعت 19:24 توسط عشق | تعداد بازديد : 24 | |

تشخيص اختلالات گلبول هاي سفيد

تشخيص  اختلالات گلبول هاي سفيد

همانند ساير اختلالات خوني ، اولين آزمايش معمولاً شامل شمارش کامل خون گلبول هاي خون (CBC است.  اين آزمايش ممکن است به طور خاص در مواردي انجام شود که شخصي به عفونت هاي مکرر يا غيرمعمول مبتلا است و پزشک به وجود يک اختلال گلبول سفيد مشکوک مي باشد.

 

اما از آنجا که CBC به عنوان بخشي از يک آزمايش سالانه نيز انجام مي شود ، ممکن است به طور اتفاقي چنين شرايطي در آزمايش  تشخيص داده شود.

http://tinyurl.com/4nyjhmfy

در بررسي نتايج آزمايش و شروع به درمان پزشک شما به دنبال تغيير در تعداد کل گلبول سفيد خون يا تعداد نوع خاصي از گلبول سفيد خون خواهد بود.

 

نتايج آزمايش بيمار با محدوده مرجع مناسب براي شمارش گلبول سفيد خون مقايسه مي شود.

 

اين موارد از يک آزمايشگاه به آزمايشگاهي ديگر متفاوت است ، اما به طور متوسط ??به شرح زير است

مردان: 5000 تا 10000 گلبول سفيد خون در هر ميکروليتر خون

زنان: 4500 تا 11000 گلبول سفيد خون در هر ميکروليتر خون

کودکان (از نوزادي تا نوجواني): 5000 تا 10000 گلبول سفيد خون در هر ميکروليتر خون

نوزادان تازه متولد شده (زير 2 هفته): 9000 تا 30000 گلبول سفيد خون در هر ميکروليتر خون

توجه: تعداد گلبول هاي  سياه پوستان در مقايسه با سفيد پوستان کمتر است.

چرا تعداد گلبول سفيد خون شما با معيار عادي متفاوت است

اگر نتايج  تعداد گلبول هاي سفيد خون شما بيش از حد بالا  باشد ، پزشک در مورد تعيين دليل اين موضوع کنکاش خواهد نمود . گاهي اوقات علت بروز اين مشکل موقتي است ، مانند افزايش تعداد گلبول سفيد خون در طي يک عفونت فعال و حاد .

 

در اين شرايط ، CBC اغلب تکرار مي شود تا اطمينان حاصل شود که اوضاع به حالت عادي برگشته است.

 

پزشک شما همچنين ممکن است درخواست اسمير خون کند – آزمايشي که در آن مقدار کمي خون روي لام شيشه اي قرار مي گيرد تا متخصصان آزمايشگاه بتوانند سلول هاي خوني شما را در زير ميکروسکوپ بررسي کنند تا ناهنجاري هايي را نشان دهند که ممکن است به يک اختلال (و علت آن) اشاره داشته باشد.

 

اگر به ارزيابي بيشتري نياز داشته باشيد  ، ممکن است پزشک شما را به يک متخصص ارجاع دهد. اختلالات گلبول سفيد خون معمولاً توسط متخصصان خون ، متخصص اختلالات خوني يا ايمونولوژيست هايي که متخصص اختلالات سيستم ايمني هستند ، درمان مي شوند.

 

از آنجا که سلولهاي سفيد خون در مغز استخوان توليد مي شوند ، ممکن است براي تکميل آزمايش ، بيوپسي مغز استخوان نيز لازم باشد.

 

درمان اختلالات گلبول سفيد

درمان اختلالات گلبول سفيد خون بستگي زيادي به نوع اختلال و علل اصلي دارد. افراد مبتلا به اختلالات گلبول سفيد خون بايد به طور منظم تحت نظر قرار گيرند تا اطمينان حاصل شود که رژيم درماني آنها موثر است.

 

درمان هاي احتمالي اختلالات گلبول هاي سفيد عبارتند از

آنتي بيوتيک

 

براي درمان و پيشگيري از عفونت هاي مربوطه استفاده مي شود

 

عوامل محرک کلني CSF

 

داروهايي که مي توانند توليد گلبول هاي سفيد خون را در مغز استخوان تحريک کنند

 

پيوند سلول هاي بنيادي

http://lnkiy.in/dLyXX

https://n9.cl/r8m3x

در برخي موارد مي تواند براي درمان اين نوع بيماري ها استفاده شود

 

از انتقال سلول هاي سفيد خون به ندرت استفاده مي شود زيرا تحقيقات تاييد ننموده اند که خطر مرگ يا عفونت را در افراد مبتلا به اختلالات گلبول سفيد خون کاهش مي دهد.

 

طيف گسترده اي از اختلالات گلبول سفيد خون وجود دارد و تاثيري که اين مشکل مي تواند بر زندگي شما بگذارد به تشخيص و عکس العمل فردي شما بستگي دارد.

 

بسياري از اين مشکلات بوجود آورنده  بيمار يهاي مزمن است و داشتن يک زندگي مطلوب با  و جود آنها به معناي همکاري نزديک با تيم مراقبت هاي بهداشتي براي مديريت وضعيت  جسمي است .

 

خستگي مي تواند يکي از عوارض  معمول افراد مبتلا به اختلالات گلبول سفيد خون باشد ، بنابراين در صورت لزوم به بدن خود گوش فرا دهيد و به مقدار کافي استراحت کنيد.

 

همچنين  رعايت پروتوکل هاي بهداشتي براي پيشگيري و  جلوگيري از ابتلا به بيماري هاي مسري ، مانند آنفلوانزا و ساير سرماخوردگي ها و ويروس ها ، مفيد است.

 

https://www.hackster.io/kurtismclea2

https://triberr.com/KurtisMclea2

https://app.roll20.net/users/12927288/kurtis-m

https://hypothes.is/users/KurtisMclea2

https://www.zazzle.com/mbr/238714961780303959

https://www.kickstarter.com/profile/1069096499/about

https://dribbble.com/KurtisMclea2/about

https://vimeo.com/showcase/10936556

http://id.kaywa.com/KurtisMclea2

https://fileforum.com/profile/KurtisMclea2

https://qooh.me/KurtisMclea2

https://www.wattpad.com/user/KurtisMclea2

https://www.ultimate-guitar.com/u/KurtisMclea2

https://audiomack.com/kurtismclea2/playlist

https://wakelet.com/wake/k8T_Sesa5ageuSgM_tvLz

 

موضوع :
برچسب ها : تشخیص,,اختلالات,گلبول,های,سفید,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 22 بهمن 1402ساعت 17:12 توسط عشق | تعداد بازديد : 9 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد